MyEducationPath  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
код не праціює
#1
<?php
$output = '';
for ($count = 1; $count <= 10; ++$count)
{
$output .= "$count ";
}

include 'count.html.php';




<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
<head>
<meta charset="utf-8">
<title>Counting to Ten</title>
</head>
<body>
<p>
<?php echo $output; ?>
</p>
</body>
</html>


Зробив все як в книжці, але нічого не виводить(( пуста сторігка! Файли знаходться в одний директорії!
Reply
#2
(05-13-2015, 10:29 AM)Vadim Wrote:  <?php
$output = '';
for ($count = 1; $count <= 10; ++$count)
{
$output .= "$count ";
}

include 'count.html.php';




<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
 <head>
   <meta charset="utf-8">
   <title>Counting to Ten</title>
 </head>
 <body>
   <p>
     <?php echo $output; ?>
   </p>
 </body>
</html>


Зробив все як в книжці, але нічого не виводить(( пуста сторігка! Файли знаходться в одний директорії!

попробуй просто

<?php
$output = '';
for ($count = 1; $count <= 10; ++$count)
{
$output .= "$count ";
}

echo $output;


якщо все ще не працює то заміни ++$count на $count++
Reply
#3
Я так зрозумів що інклуд всталвяеться в документ там де є HTML! Бо інакше він не буде працювати?

Знову проблема без тебе не вирішу ! Маю невеличкий проєкт з 3-х файлів (код з книги) але він не працюе чомусь куда можна виложити щоб ти глянув в чому біда? Трішки розібрався але не докінця! Отже проблема з відрпавкою форми у книзі автор пише що атрибу єкшн у формі ми лишаемо пустим! Із-за цього на мою думку і не працюе скрипт! Коли я ставлю до нього шлях то сценарий не правильно відпрацьовує! Якзщо коротко то проект такий є 2 файли з розширенням html.php і один php! Напершому є форма для входу яка передає данні на контроллер та перевіряєє ввід! Якщо все гаразд то генеруеться інший фаіл с відповідним текстом зі сценарію!
Reply
#4
include() це частина PHP коду. він не залежить від HTML. ти можеш інклудити і ПХП код
на рахунок форми

закинь у pastebin.com і покажи всі файли
якщо action у форми пустий то запит піде до цього самого скрипта який відкритий. якщо опрацьовувати запит має інший скрипт то має стояти відповідни action
Reply
#5
http://pastebin.com/pp3DeSsc
http://pastebin.com/wDiiaiaL
http://pastebin.com/c8NRmVfL
Ось 3 файли ) Я вже змучився що тыльки не робив не можу знайти помилку!
Reply
#6
(05-13-2015, 07:43 PM)Vadim Wrote:  http://pastebin.com/pp3DeSsc
http://pastebin.com/wDiiaiaL
http://pastebin.com/c8NRmVfL
Ось 3 файли ) Я вже змучився що тыльки не робив не можу знайти помилку!

як називається файл твого основного скрипта (де є PHP код?) index.php ?
можливо проблема через те що action=" " не просто порожнє а має пропуск в дужках. постав порожнє action="" або постав action="index.php"

якщо і дальше не працює то встанови у броузері якись дебагер типу firebug для firefox. там можна подивитися що твій броузер посилає до сервера і на який action (сам попробуй розібратися). тоді можеш побачити що саме не так посилається

ігший варіант це подивитися що приходить від сервера

на початку твого PHP скрипта постав
print_r($_POST);
ця функція виведе всі дані які прийшли при відправці форми
Reply
#7
у меня ця функція нічого не виводить
Reply
#8
(05-14-2015, 09:47 AM)Vadim Wrote:  у меня ця функція нічого не виводить

і при відправці форми? ти зробив action="index.php" ?
Reply
#9
(05-14-2015, 11:22 AM)Roman Gelembjuk2 Wrote:  
(05-14-2015, 09:47 AM)Vadim Wrote:  у меня ця функція нічого не виводить

і при відправці форми? ти зробив action="index.php" ?
Так але колы вводжу "index.php" то сам сценарій не коректно прцює
Reply
#10
яка назва твого головного файла? , оцього http://pastebin.com/wDiiaiaL
значення action має бути таке самого як назва цього файла, тобто запит від форми має піти на цей ПХП скрипт
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)